Marturii ale participantilor la Conferinta de post si rugaciune Baile Felix – 10 – 12 Decembrie 2010

Published February 27, 2013 by admin in Marturii

Iubiti frati si surori,

Pe fondul framantarilor care au cuprins fratietatea evanghelica din tara si strainatate in ultimile saptamani lucrarea lui Dumnezeu la Conferinta de Post si Rugaciune din zilele de

10-12 decembrie 2010 de la Baile Felix a fost plina de putere, multi dintre  participanti depunand marturie despre vindecare fizica si sufleteasca, restaurarea relatiilor, rededicare in viata de credinta, umplere cu Duhul Sfant. Va prezentam in paginile urmatoare prima jumatate a acestor marturii.

Partea I

Buzas Ioan – Baile Felix – La aceasta conferinta am fost umplut plin de credinta si dragoste din partea Domnului Isus. Am primit si raspunsul mult asteptat care se numeste Trezire. Trezire.

Buzas Leontina – Baile Felix – In a doua zi a conferintei am fost vindecata de hernie de disc. Domnul mi-a despietrit inima si a indepartat necredinta pe care cel rau a pus-o inima mea. Ii multumesc Domnului Isus Cristos ca un m-a lasat sa stau in pat si sa nu ma pot bucura de slava Domnului. In ultima zi El mi-a dat din plin bucuria dupa care tanjisem o saptamana cat timp fusesem diagnosticata cu aceasta boala.

Heredea Mircea – Baile Felix – Dumnezeu s-a atins de inima mea, de mintea mea si am inteles nevoia de a capata caracterul Sau, sfintenia si desavarsirea Sa in fiinta mea, in relatia cu El, in relatia cu fratii mei si cu oamenii, in atitudiena mea, in comportamentul meu.

Jurcut Petru – Baile Felix – In aceste zile am luat hotararea de a fi plin de dragoste pentru ca desavarsirea mea sa se poata realiza. Mi-am dat seama cat de mult ma iubeste Dumnezeu. In fiecare dimineata trebuie sa pornesc la drum fiind constient de lucrarea Tatalui, a Fiului si a Duhului Sfant prezent in vata mea. In timpul unei rugaciuni am avut o vedenie scurta.

Jurcut Aurica – Oradea – In mod miraculos, Domnul a schimbat viata mea: a lucrat in familia mea, mi-a vindecat sufletul apasat si mi-a vindecat ranile din trup.

Demeter Ioana Ligia – Baile Felix – In aceste zile de conferinta am avut parte de reimprospatarea credintei mele, intregire, umplerea cu Duhul lui Dumnezeu. A fost o intalnire extraordinara. Inca o data Duhul Domnului si viata din viata Lui mi-au inundat fiinta. Sunt atat de coplesita si multumitoare de aceasta lucrare mareata a Taticului meu Sfant. Sunt atat de binecuvantata si mandra sa fiu STRAJER! Cat esti de minunat, de frumos, de slavit, si de surprinzator Domnul meu! Dumnezeul meu fascinant care m-a fascinat inca o data! Aleluia!!!

Pavel Moghiar – Sanmartin – Am primit o cunoastere mai profunda a dragostei lui Dumnezeu, improspatarea cunostintelor despre lucrarea lui Dumnezeu. Cred in lucrarea care o fac fratii strajeri prin Duhul lui Dumnezeu, atat prin rugaciuni cat si prin mijlocirea prin rugaciuni de vindecare a sufletului si a trupului.

Hepes Vasile – Hidiselu de Sus – Aceste zile mi-au adus liniste sufleteasca. Am venit aici cu mult drag pentru a ma umple de har si Duh Sfant, pentru a-L urma pe Dumnezeu care sa imi fie calauza in tot restul vietii. Am venit pentru a ma cai si pentru a urma un drum bun si sfant.

Hepes Viorica – Hidiselu de Sus – Am venit aici chemata de o sora pocaita. L-am simtit pe Domnul foarte tare, dar avand probleme, nu pot sa Ii stau in fata. Ma rog Domnului sa ma ajute ca sa scap de probleme ca sa nu mint si sa fac pacate. Vreau sa Il urmaez pe Dumnezeu in credinta si sa fiu curata in fata Lui.

Molnar Susana – Oradea – Aceasta conferinta mi-a intarit dorinta de sfintire si crestere in bunatate, motivandu-mi mai mult aceasta crestere in bunatate. Domnul a produs vindecarea mea interioara emotionala

Hentes Elena – Oradea – Am simtit atingerea buna si calda a Preaiubitului sufletului meu si stiu ca aceasta s-a facut nu prin tarie, nici prin putere omeneasca, ci prin Duhul Sfant. Voi deveni un strajer veritabil, plin de Bunatatea si Dragostea Lui care in cele din urma ma vor duce la Desavarsire. Imi doresc aceasta din toata inima mea. La aceasta conferinta m-am imbogatit pur si simplu, prin mesajele miezoase, pline – pline de incarcatura spirituala. Cu adevarat Dumnezeu a fost prezent aici si nu pot decat sa-mi prostern fiinta inaintea Lui!

Dvorzsik Mariana – Oradea – Ii multumesc lui Dumnezeu pentru atingerea Lui proaspata, pentru o noua imbarbatare, incurajare si determinare pe calea sfinteniei. Aveam o nevoie stringenta de aceasta reumplere si directionare clara pe calea sfinteniei. Am reusit sa Il cunosc pe Domnul meu mult mai intim, mai plenar, si am experimentat dragostea Lui proaspata pentru mine. Cantarile, mesajele au fost nu doar incurajatoare, ci de-a dreptul mobilizatoare, niste parghii puternice spre o viata mai inalta, mai deplina in Dumnezeu, gustand din slava Lui revarsata si peste mine. Misterul Sfintei Treimi mi s-a revelat intr-un mod nou, mai clar ca niciodat inainte. Am trait aievea atingerea Lui divina, umplerea cu Duhul Sfant, in urma pocaintei de tot ceea ce Domnul mi-a descoperit rau in mine. Sunt nenumarate revelatiile Lui si nu pot acum decat sa spicuiesc cateva: o profunzime si aprofundare a intelesurilor Cuvantului; o experimentare a unitatii Trupului lui Cristos; o receptivitate sporita la voia lui Dumnezeu si la nevoile celor din jurul meu; o dragoste fierbinte revarasata in mine si prin mine spre ceilalti; un nou imbold spre Bunatate si desavarsirea vietii; o noua decizie de a nu renunta orcat de greu ar fi urcusul (este urcus! – exista un pret!). Il rog pe Bunul Dumnezeu sa Isi continue lucrarea Lui minunata in mine, sa imi intareasca vointa pentru a ma ruga mereu, a-L iubi fierbinte si a nu-L dezamagi in nicio situatie. Il rog ca sa il mantuiasca pe sotul meu iar eu sa ii arat toata bunatatea Lui, facandu-ma o sotie inteleapta si iubitoare!!

Ambro Mariana – Oradea – Am asteptat foarte mult aceasta conferinta. Aici Dumnezeu m-a vindecat de o suferinta pe care o aveam la caile respiratorii. Fratele pastor Razvan Mihailescu s-a rugat pentru bolnavi si a spus sa ne punem mainile unde ne doare si multumesc lui Dumnezeu, am simtit o eliberare si usurare. Am mari asteptari de la Domnul Isus Cristos in ce priveste familia mea. Cer si proclam mantuire peste toti cei din familie. De asemenea proclam peste viitorul meu un viitor mai bun si un sot care Il iubeste pe Dumnezeu si sa fie nascut din nou. Doresc cat mai curand sa mai fie conferinte la Baile Felix sau unde ma trimite Duhul Sfant pentru bucuria pe care o am de a fi in prezenta Domnului. De asemenea m-am bucurat sa primesc invatatura noua din Cuvant viu si drept si sfant pentru mine. Viata mea trebuie sa fie calauzita de Duhul Sfant. Amin. Va apreciez in mod deosebit.

Sallai Tiberiu – Oradea – Cand vin la aceste conferinte ma simt cu totul altfel. Asa am simtit inca de la prima conferinta la care am participat. Si durerile din corp dispar.

Sallai Terezia Viola – Oradea – Am fost atinsa de Duhul Domnului, am avut mari bucurii si m-am hranit sufleteste mult.

Pertea Ion Aurel – Oradea – Da, Dumnezeu S-a atins de duhul meu, de sufletul meu. Imi doresc din  toata inima mea sa Il urmez pe Domnul Isus. Eu cred ca El face si astazi miniuni in vietile noastre, a celor care dorim sa fim mai desavarsiti, sa fim strajeri ai Domnului Isus care sa ne desavarseasca si sa ne dea putere in fiecare zi. Amin.

Maris Domnica – Oradea – Desi nu am putut participa decat o zi si jumatate la acesta conferinta, am bucuria care vine de la Domnul in inima mea si dorinta de sfintire si desavarsire si nu numai pentru mine, ci si pentru sotul si cei trei copii ai mei pe care ii port in rugaciune si astept sa vad in ei lucrarea supranaturala pe care Dumnezeu o va face in viata lor. Stiu ca Domnul va lucra minunat si Ii multumesc! Slava Domnului!

Szokej – Oradea – La aceasta conferinta Domnul m-a intarit in credinta.

Popa Ioan Emil – Oradea – Domnul m-a vindecat de insomnie, caci nu mai puteam dormi cu niciun medicament.

Voin Dorina – Oradea – La aceasta conferinta Domnul m-a chemat intr-un mod special sa umblu in dragoste intr-un chip desavarsit; sa caut intimitatea cu Domnul mai presus de orice; sa umblu in sfintenie si sa caut sfintenia impreuna cu toti fratii mei, pentru ca slava Domnului sa se coboare intre noi. M-a impresionat intr-un mod cu totul deosebit puterea liderilor de a-si cere iertare petnru greselile facute si capacitatea lor de a-i ierta si iubi pe toti cei care nu au inteles pe deplin la ce lucreaza Duhul Sfant in zilele noastre.

Petrut Livia – Oradea – Am 52 de ani si este a treia oara cand prin ajutorul Domnului particip la aceasta Conferinta. In urma cu 5 ani eram si eu printre cei 70 de frati si surori cand a luat nastere lucrarea Duhului Sfant care a inceput aceasta miscare de trezire. Azi la 5 ani, dupa ce miscarea a continuat si fara mine (Domnul sa ma ierte pentru ca avand serviciu si lucrand, am zis in sinea mea ca nu pot sa particip la fiecare conferinta, dar adevarul este ca, daca imi rezolvam la locul de munca lucrurile, cred ca as fi putut participa si la celelalte intalniri), sunt uimita si profund miscata de amploarea pe care a luat-o aceasta lucrare de trezire. Si astazi, cand poate este o zi de bilant, am fost din nou atinsa si umpluta din abundenta de Duhul Sfant. Plec de aici plina de bucurie si cred cu tarie ca aceasta lucrare este initiata de Duhul Sfant. Cresterea de 10 ori a numarului de participanti confirma inca o data in plus ca lucrarea este sub ungerea Duhului Sfant. Acum 5 ani lucrarea a inceput cu 70 de frati si surori si astazi a ajuns la 700 – cifra 7 este a perfectiunii ce Il reprezinta pe Dumnezeu. Fiti binecuvantati de Dumnezeu pentru slujirea in lucrarea Domnului.

Miskolczi Kalman – Oradea – In aceasta conferinta Domnul mi-a luminat duhul mintii cu privire la voia Lui, strategia Lui, scopul Lui cu privire la miscarea Strajerilor. Totodata cred ca Domnul ne-a ridicat la un alt nivel in ungere si lucrare. Acest lucru este demonstrat de participare mai multor lideri de biserici la conferinta.

Miskolczi Magdolna – Oradea – Dumnezeu mi-a vorbit in toate predicile. Am simtit cercetarea Domnului prin predici.

Sava Mihai – Oradea – Aceasta conferinta m-a facut sa inteleg ce mult inseamna sa ma apropii de Domnul Isus cu dorinta ca Domnul Isus sa ia chip in mine. Doresc ca dragostea Domnului Isus pentru mine sa ma transforme ca aceeasi dragoste sa o revars din inima mea asupra oamenilor. Tanjesc ca acest foc din inima mea sa aprinda biserica din care fac parte cu ajutorul Domnului Isus prin Duhul Sfant.

Sava Maria – Oradea- Am participat la trei conferinte. La conferinta de la Targu Mures am fost intarita si am simtit prezenta lui Dumnezeu. Aici m-am rugat ca Dumnezeu sa ma intareasca tot mai mult si sa stau in rugaciune cat mai mult, multumindu-i pentru tot ce a facut El pentru mine.

Sava Paula Lorena – Oradea – Am fost eliberata de sub puterea pacatului. Acum sunt libera si plina de pace, bucurie, fericire. Ma pot inchina Domnului cu bucurie acum. Am reusit sa restabilesc relatiile rupte. Am fost binecuvantata si intarita prin Cuvant. Sunt o faptura noua.

Glita Bianca Florina – Oradea – la aceasta conferinta Domnul S-a atins de mine si mi-a dat eliberare, vindecare, pace si bucurie. Laudat sa fie Domnul in veci! A Lui sa fie toata slava, cinstea, gloria si lauda in veci! Amin.

Voinkov Dimitry – Oradea – Cand am intrat in cladire sambata la ora 19:10 si am auzit cantarile de lauda era ca si cum as fi intrat itnr-un nor al slavei Domnului. M-am simtit rasfatat de Dumnezeu. Am mai participat si la alte conferinte tot aici, si de fiecare data, dupa incheierea lor, am constatat un progres spiritual in viata mea. Acum sunt convins ca miscarea strajerilor e adevarata miscare de trezire trimisa de Domnul.

Bondici Dacian – Oradea – Aici am primit clarificare in relatia mea cu Dumnezeu, speranta, incurajare, tarie, vindecare, eliberare. Mintea mea a fost eliberata de poveri, apasari, ganduri. Am inteles ceea ce este El si ce scopuri are pentru viata mea.

Erdei Lidia – Oradea – Domnul S-a atins de inima mea si m-a vindecat. Am simtit prezenta Lui. Ii multumesc Domnului ca El va produce trezirea poporului prin grupul strajerilor. Amin.

Erdei Catalina – Oradea – Multumesc Domnului pentru Scoala de vindecare pentru ca prin ea El m-a ajutat foarte mult. Mi-am vazut starea in care eram si El a facut o schimbare si transformare a vietii mele. Toate conferintele de post si rugaciune la care am participat, inclusiv aceasta, m-au ajutat sa iau decizii noi pentru sfintirea vietii mele, mi-au adus pace si bucurie in sufletul si in duhul meu. Aici Domnul m-a intarit spiritual, sufleteste si fizic, in toate domeniile din viata mea, fiind o mare binecuvantare. Nu am cuvinte indajuns sa multumesc Domnului pentru miscarea strajerilor, lucrare minunata de trezire spirituala. Sunt alaturi si va iubesc din toata inima pana la captul vietii. Amin.

Chira Domnita Anamaria – Oradea – In cele doar doua zile in care am reusit sa particip la aceasta conferinta, Dumnezeu m-a constientizat de iubirea enorma care o are fata de mine si fata de cei din jurul meu. El m-a invatat bunatatea si dragostea Lui pe care trebuie sa le pun in practica in viata mea, caci voia Domnului Isus trebuie sa o fac. El s-a atins de trupul si inima mea. Si eu sunt strajer.

Balazs Gabor – Oradea – Am primit o pace extraordinara. Dragostea lui Dumnezeu m-a coplesit si nu mai pot sa am decat relatii bune si cu cei ce nu ma iubesc sau ma urasc. Am inteles ca poruncile Domnului Isus nu sunt grele pentru ca nu eu imi traiesc viata, ci Tatal, Fiul si Duhul Sfant sunt in mine. Aleluia!!!

Boros Victoria – Oradea – Dumnezeu prin Duhul Sfant a vindecat relatia mea cu copiii. Am simtit eliberarea pe care a facut-o Dumnezeu prin Duhul Sfant. El m-a eliberat de orice rau, din orice apasare si am fost eliberata prin Cuvantul lui Dumnezeu. Marturisesc ca pot ierta si pot iubi pe toti aceia care mi-au facut rau sau m-au ranit. Multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare din voi. Ma uit tinta la Cristos. Amin.

Tintas Marin – Oradea – Am participat in ultima zi a acestei conferinte si Dumnezeu m-a constientizat de calea pe care am ales-o. Aceasta cale vreau eu sa o urmez si in care ma incred ca este calea adevarata. Am ales sa particip la aceasta conferinta pentru ca aici Dumnezeu m-a eliberat de toate poverile pe care le aveam. Aici am gasit frati si surori ce au fost pregatiti de Dumnezeu pentru aceasta trezire care a inceput in Romania. Si eu sunt un strajer care vrea sa traiasca pentru Dumnezeu pana la venirea Lui.

Nistor Felicia – Oradea – Am venit cu gandul de a analiza in amanunt lucrurile pe care fratii din biserica pe care o frecventez si unde sunt membra, le-au catalogat drept „jumatati de adevar.” Dar spiritul de judecata si critica nu a putut fi activat din cauza Duhului Sfant care a fost prezent aici si in mine. Dumnezeu m-a surprins si de data aceasta prin mesajul parca PREGATIT exact pentru starea mea actuala. Sunt reimprospatata spiritual, plec acasa cu „forte” noi si cu dorinta de a alege sa fiu BUNA asemenea DOMNULUI meu ISUS.

Popescu Ilona – Oradea – Tata sfant si drag, Iti multumesc ca am primit iertarea Ta si pot sa proclam prezenta Ta in mine. Iti multumesc ca am fost umpluta de Duhul Sfant. Am primit o noua putere ca sa pot sa stau in fata Ta in rugaciune, sfintita de prezenta Ta in duhul si in corpul meu. Ajuta-ma Doamne, sa stau in post si rugaciune. Aici am primit pricepere si intelepciune sa traiesc in sfintenie, in dragoste si sa-mi iubesc aproapele.

Amelia – Oradea – Aici am devenit constienta de partasia cu Isus tot mai mult in intimitate. Am constientizat de asemenea ca niciodata nu trebuie sa renunt la lupta. Trebuie sa caut tot mai mult desavarsirea si sa ma apropii tot mai mult de Dumnezeu.

Mihent Silvia – Oradea -  Domnul mi-a adus eliberarea. Am reinoit legamantul cu Dumnezeu si am primit vedere in lumea spirituala. Credinta mi-a fost zidita si am crescut in credinta. Dumnezeu mi-a restaurat „templul” meu. Am primit o cunoastere mai profunda a Cuvantului si mi-am revizuit sistemul de valori. Am fost echipata cu strategii de inaintare spre Tinta, Domnul Isus Cristos. M-am reindragostit de Dumnezeu. Si eu sunt strajer! O daca s-ar putea organiza mai des astfel de conferinte!

M. Corina – Oradea – Dumnezeu a vorbit inimii mele. Prin mesajul transmis chiar cand intram la conferinta, sambata, Domnul a vorbit exact despre starea in care ma aflam eu. Mi-a venit in minte versetul „tainele inimii Lui vor fi descoperite.” Mesajele au fost de incurajare pentru mine, pentru o persoana care incepuse sa fie putin descurajata, privind prea mult in jurul meu. Multumesc Domnului pentru ca am vazut dragostea ce se poate observa la fratii care participa la conferinta.

Ferche Sandu – Oradea – Participarea la conferinta mi-a adus bucurie, mi-a intarit credinta. Am vazut cat de real si de personal poate fi Dumnezeu. Aici m-am cercetat si am fost indemnat sa ma reangajez cu o atitudine profund seriaosa fata de Dumnezeu, fata de ascultarea Duhului Sfant. Multumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce realizeaza prin aceste conferinte. Dumnezeu sa va binecuvanteze. Slavit sa fie Domnul pentru lucrarea care o face prin voi!

Pop Domnica – Oradea – La aceasta conferinta mi-a placut ca totul se petrece aici dupa Cuvantul lui Dumnezeu, si s-a simtit prezenta Domnului Isus. Domnul sa va binecuvanteze pe toti strajerii, si pe familiile dumneavoastra, sa va intareasca ca sa mergeti inainte cu Domnul. Si sunt alaturi de voi si eu cu familia mea.

Veres Elena – Oradea – Eu am mai fost la conferinta in primavara anului acesta la Baile Felix. De atunci am ramas cu o profunda incredintare in felul cum a lucrat Dumnezeu. M-am imbarbatat foarte, foarte mult si mi-a innoit credinta, am asistat la vindecari miraculoase. Si aici ca si atunci am simtit din plin prezenta Domnului. Slava numelui Sau. De atunci am invatat ca se poate ierta foarte mult. Amin.

Samuila Livia – Oradea – In aceste zile am experimentat o apropiere de Domnul, intarirea credintei, vindecare, eliberare, pasiune pentru sfintenie, umplere cu Duhul Sfant. In luna ianuarie a acestui an am avut un accident rutier si in urma lui am inceput sa vin la scoala de vindecare si eliberare la Strajeri. Multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce a lucrat si lucreaza in viata mea.

Kovacs Angela – Oradea – Aici Domnul mi-a intarit credinta, mi-a mangaiat inima. Am gustat ce bun este DOMNUL ISUS CRISTOS cu cei ce se incred si nadajduiesc in EL. A dat viata sufletului meu care era descurajat, batjocorit. Dar Ii dau lauda si slava Numelui Sau de DUMNEZEU care este VIU in vecii vecilor. Amin.

Kovacs Floare – Oradea – Pentru mine Dumnezeu a lucrat minunat cat am fost la conferinta. Am fost la tratament si in urma cu o luna, inainte de a veni aici am cazut si mi-am rupt 7 coaste. De cand am fost aici am primit ungerea si Domnul S-a atins de mine.

M. S – Oradea – Cuvant, Cuvant, Cuvant. A fost din belsug. In aceasta abundenta am plans in prezenta Domnului. Am hotarat sa merg mai departe, sa fiu schimbat, transformat, plin de putere, sfintenie, credinta si dragoste!

M. A – Oradea -  Sunt din Oradea si este a treia oara cand vin la conferinta, e adevarat, nu toata ziua doar cateva ore pe zi prin harul Domnului. Aceste intalniri ale strajerilor, Casa permanenta de rugaciune, Asociatia politistilor crestini, au schimbat cu adevarat viata mea. Duhul Sfant este Cel ce da putere, da viziune. Noi nu avem niciun merit! Dar eu sunt alt om, relatia mea cu Domnul e diferita. Acum nu este usor. Biserica locala, comunitatea vor sa ne scoata in afara ei, sunt fericita ca sunt STRAJER! Vreau sa fiu un dregator de sparturi, un om care mijloceste. Nu ma tem.

Heredea Florica – Oradea – Cand s-a intrebat cine este bolnav si are nevoie de vindecare am raspuns si eu, caci aveam un mare necaz cu o ureche, nu am auzit cu ea, aveam vajaieli, si nu am auzit aproape nimic pana atunci. Dupa rugaciune si proclamare de vindecare, mi s-a deschis urechea in ziua de vineri, 10.12.2010, si acum aud din nou.

Pese Ligia Ana – Oradea – In aceasta conferinta Dumnezeu m-a invatat sa fiu buna, iertatoare, sa stiu cum sa ma comport la serviciu, sa nu mai fac lucrurile pe care eu nu le consideram pacat pana acum, dar nu Ii plac Domnului. DOMNUL A INTRAT IN FAMILIA MEA, A INCEPUT SA LUCREZE la mintea sotului meu, la mintea mea. Eu consideram pana acum ca tot ce fac si ce vorbesc eu, este bine, dar azi am inteles ca trebuie sa vin la crucea lui Isus, sa recunosc ca am gresit si sa imi cer iertare de la persoanele carora le-am gresit dar eu le iubesc si sa spun acest lucru. Eu am convingerea ca Domnul lucreaza in familia mea, la cauza mea cu sotul meu. La aceste conferinte am invatat multe lucruri. Va multumesc si abia astept urmatoarea conferinta. Dumnezeu sa va binecuvanteze! Va iubesc pe toti!

Teusdea Alina – Oradea – A inceput procesul de vindecare a inimii mele, a sufletului meu. Inima mea era o rana vie, in intregime, sangera. Eu stiam lucrul acesta si mi l-a descoperit si Dumnezeu. Nu gaseam un loc in inma mea care sa fi ramas intreg, sanatos, neranit. Dumnezeu a inceput sa imi vorbeasca de mangaiere, de bunatatea Sa. Deoarece pentru mine era si El una din fiintele care ma raneau, a inceput sa darame zidurile pe care le ridicasem in inma mea fata de El si de Domnul Isus. L-am lasat pe Domnul Isus sa intre in inima mea pentru a o vindeca, si ca sa imi conduca El mintea, gandurile si astfel sa imi schimb perceptia gresita pe care o am despre Sfanta Treime.

Pecari Minodora – Oradea – Viata mea s-a schimbat mult in bine cu fiecare participare la conferinta. Am pace si fiinta mea este inundata de dragoste si iubire pentru Dumnezeu si semenii mei. El imi pune mereu pe inima sa ma rog pentru trezire in Romania si in lumea intreaga. Acum prin harul Domnului, pot sa iert. Domnul imi da puterea sa iert chiar si pe dusmani si pe cei care mi-au facut o paguba financiara enorm de mare (zeci de mii de euro). Eu insa declar ca Domnul sa ii ierte, sa-i mantuiasca si sa ii binecuvanteze. Amin.

Luca-Wagner Hedviga – Oradea – In ziua de 11.12.2010 Dumnezeu a lucrat si in familia mea intr-un mod extraordinar prin faptul ca El mi-a ascultat rugaciunea ca sotul meu sa participe la aceasta conferinta. Desi nu era planificat, am venit sambata seara pentru prima data impreuna cu el la rugaciune. As dori sa fim sustinuti in rugaciune pentru toata familia. Amin.

Gyulai Julianna – Oradea – Am inteles voia Domnului in legatura cu sfintenia, desavarsirea mea. Am o noua decidere. Am simtit in aceste zile dragostea, unitatea frateasca. Ii iubesc si ii cinstesc pe slujitorii Domnului dar simt dragoste si fata de vrajmasi. Am primit credinta ca trezirea Romaniei e un tel, un plan dumnezeiesc. As vrea sa fiu un strajer „vrednic” in lucrarea Lui. Nu voi renunta, nu voi abandona

Gyulai Gabriela – Oradea – Domnul m-a lasat sa Il ating si m-a schimbat total! M-a vindecat si am putut ierta. Acum simt dragoste adevarata pentru persoana respectiva. Am primit un scop nou. Nu voi renunta, nici abandona!

Jurca Georghe – Oradea – Multumesc lui Dumnezeu pentru modul cum a lucrat la aceasta conferinta. Daca pana in aceste zile, umblarea mea cu Dumnezeu nu a fost intocmai dupa voia Lui, sigur ca acest lucru s-a resimtit si in familia mea. Dar aici Duhul Sfant m-a convins sa imi schimb atitudinea fata de Dumnezeu prin a reevalua trairea si umblarea mea cu El. Am luat noi hotarari de a renunta la tot ce ma impiedica sa am o relatie sfanta cu Domnul. Plec de la conferinta plin de bucuria ce Duhul Sfant a umplut fiinta mea. Sunt membru al asociatiei politistilor crestini din Romania si rob al Domnului Isus.

Simut Viorica –Oradea – Eu am participat la trei conferinte ale strajerilor si am simtit prezenta lui Dumnezeu. Am fost intarita si Domnul m-a vindecat de palpitatii la inima. Ii multumesc Domnului pentru tot ce a lucrat in viata mea si ma rog ca El sa le dea copiilor mei eliberare si vindecare.

Opreanu Mona – Oradea – Am venit apasata de ceea ce se intampla in tara, de ceea ce se vorbeste pe internet in ultimile zile, apasata de judecatile, minciunile, vorbele grele ale unora la adresa noastra. Dumnezeu, insa, mi-a aratat pacatul meu, mi-a dat apoi eliberarea, pacea si bucuria. Plec de aici hotarata ca de acum inainte sa privesc la Domnul, caci doar la El exista stabilitate. El este STANCA mea. Nu mai vreau sa privesc la oameni pentru ca multi se clatina si cad. Vreau sa cresc in intimitatea partasiei cu El, sa umblu, sa vorbesc, sa simt, sa traiesc, sa gandesc prin El. Ma bucur ca am onoarea sa fiu strajer!

Sanislav Maria – Oradea – Domnul a lasat pacea si dragostea Lui in inima mea, dandu-mi putere sa iubesc pe toti cei ce mi-au facut rau. M-am simtit bucuroasa si intarita in trupul meu. Nu m-a mai durut nimic, chiar daca am multe probleme de sanatate. Am lucrat 16 ani la Copsa Mica unde era o poluare cumplita cu tot felul de substante chimice extrem de otravitoare, dar ma incred in Domnul pentru vindecare deplina. Am avut o imensa bucurie si dorinta de a fi cu fratii mei pe Calea Lui, de a fi strajer, plin de veghere la poarta sufletului meu si a tuturor celor din jurul meu, dorindu-mi ca trezirea spirituala sa inceapa din Felix – (Fericire plus Fericirea de a fi impreuna pe Calea Domnului, toti locuitorii Bihorului, Romaniei – o adevarata Dacia Felix – Dacia lui Dumnezeu) – prin sfintire si desavarsire in minunata dragoste si bunatate a lui Dumnezeu – Tatal, Fiul si Duhul Sfant!

Balogh Bianca – Oradea – Am primit revelatie de la Domnul: orice esec din viata mea, devenea povara pentru mine; ma invinovateam pentru acest esec, nu ma iertam, si din aceasta cauza, orice boala pentru care ma rugam Domnului sa fie vindecata, consideram ca e indreptatit sa o port. Bolile erau pedeapsa mea pentru esecurile mele in viata, chiar si viata spirituala. Prin harul Domnului, mi-am dat seama ca opream de fapt binecuvantarile, si chiar ma blestemam singura, prin gandirea mea. Dar aici au disparut amaraciunile, neiertarea, autoinvinovatirea. Cu ele au disparut si durerile articulare, durerile din cauza chisturilor, slabiciunea din mainile mele. Eu stiu ca am armura Domnului, sunt STRAJER al Domnului si sunt LIBERA in fata LUI! Sunt libera sa ii simt bataile inimii, sa aud vocea Duhului Sfant. Glorie Lui! Eu port slava Lui!

Nistor Silviu – Oradea – In aceste zile am trait intoarcerea mea catre Domnul Isus Cristos, catre Sfanta Treime – Tatal Dumnezeul nostru, Fiul Isus Cristos Mantuitorul, Duhul Sfant, pentru totdeauna.

Lascu Dumitru – Oradea – Domnul a lucrat cu semne si minuni in viata mea de cand m-am intors la El, la varsta majoratului. M-am intors la El de la o viata destrabalata, cu multe probleme. Dar El in mila Lui a vegheat asupra mea si mi-a dat har sa trec prin toate problemele vietii, si ca eu sa ma pocaiesc si sa ma predau cu totul Lui, si pentru ca sa imi creasca credinta sa fiu intarit in umblarea mea cu Domnul. El a a dat la o parte toate problemele si durerile si m-a invatat zi de zi sa duc o viata sfanta. Si acum chiar daca mai am probleme cu datoriile la banca pentru casa, si lucrez de la o zi la alta, ma incred in Domnul ca voi birui impreuna cu El in viata de zi cu zi.

Strengar Maria – Oradea – Dumnezeu mi-a salvat viata si mi-a salvat si familia. M-a vindecat.

Neculau Valeria – Oradea – Am venit la conferinta pentru ca prea multi se impotrivesc si am vrut sa vad cu ochii mei. Domnul mi-a aratat o persoana care nu avea ce manca. S-a bucurat si s-a intors la Domnul pentru ca Domnul nu a uitat-o.

Pelean Fezian – Oradea – Aici Domnul m-a eliberat de frica, mi-a dat putere sa ma incred mai mult in El si a turnat mai mult din bunatatea Lui in mine si mi-a marit credinta. Predicile au fost ziditoare, dar mi-as fi dorit mai multa rugaciune in special pentru familiile dezbinate, precum si rugaciune cu punerea mainilor pentru vindecare si eliberare. La alte conferinte am vazut minuni prin punerea mainilor in rugaciune. Va multumesc.

Tirle Daniela – Oradea – Prezenta fratelui Ton la aceasta conferinta si felul in care Dumnezeu ne-a vorbit prin el despre bunatatea Lui, m-au facut sa inteleg ca aceasta este intr-adevar lucrarea lui Dumnezeu. Multumesc Domnului pentru aceste vremuri de inviorare!

Bancse Viorica – Oradea – Viata mea a fost schimbata din temelie. Urmarind pe internet conferinta cand nu am putut participa, m-am rugat pentru sotul meu si impotriva bolii lui si stiu si cred de asemenea ca este vindecat total. Amin.

Bancse Gheorghina – Oradea – Dumnezeu a lucrat in viata mea, in familia mea si prin credinta declar ca El i-a vindecat pe parintii mei.

Bancse Ben Florin – Oradea – Mi-a mers mai bine viata.

Ciula Lucian – Oradea – Credinta mi-a fost intarita aici. Sufletul meu a primit hrana divina, fiind plin de prezenta lui Dumnezeu. Pacea Lui s-a revarsat din plin peste mine.

Ciula Mihaela – Oradea – In aceste zile sufletul mi-a fost umplut de pacea si dragostea lui Dumnezeu.

Nemes Mircea Alexandru –Oradea- Incepand inca din timpul Scolii de Vindecare prin Cuvant din aceasta saptamana, Dumnezeu mi-a vorbit prin Cuvant, prin revelatie, fiecare zi a fost binecuvantata. Participand, am inteles – am inceput sa inteleg – cate ceva despre vindecare vazand cum Dumnezeu a inceput lucrarea de vindecare in sotia mea. Acea vindecare castigatea de Domnul Isus se materializeaza acum. Am inteles mai mult despre vorbirea in alte limbi si puterea de a implini poruncile lui Dumnezeu care, de fapt, omeneste vorbind, sunt imposibile. Am venit aproape in fiecare zi si datorita faptului ca unii nu voiau ca sa vin, din curiozitate, si sa ma lamuresc, sa fiu lamurit de Dumnezeu. M-am lamurit. Dumnezeu a fost prezent la adunarea strajerilor.

Nemes Elisabeta – Oradea – Ma simt LIBERA. Dumnezeu mi-a vindecat sufletul, m-a eliberat. El m-a invatat cum sa am biruinta, viata din abundenta cu El. M-a invatat sa iert, sa iubesc. Am inteles importanta umplerii cu Duhul Sfant.

Nemes Adrian – Oradea – A fost un eveniment frumos care mi-a adus aminte ca cel mai important in viata unui om, este Dumnezeu.

Vid Mariana – Oradea – Ma bucur mult ca am participat in ultima zi la aceasta conferinta. Adonai m-a sensibilizat mult in legatura cu trairile mele, m-a determinat sa imi imbunatatesc partasia personala cu El, viata de rugaciune. El mi-a reamintit de adevaratele valori, prioritatile din viata mea.

Szilagyi Rozalia – Oradea – Prin harul Domnului sunt strajer. Dumnezeu m-a cercetat in aceste zile cum se manifesta Bunatatea Lui in viata mea. Mi-am rededicat viata ca sa traiesc in sfintenie totala. Credinta mea a crescut cand fratele Caba s-a rugat. Dumnezeu mi-a vorbit direct ca imi vindeca stomacul si coloana. Aveam dureri cumplite pe tot parcursul conferintei dar in sufletul meu am stiut de la inceput ca Dumnezeu ma va vindeca asa cum m-a vindecat de inima in ianuarie 2008.

Masincat Dorel – Oradea – Aici am ales sa iert o persoana care nu si-a respectat promisunea. Mi-am cerut iertare de la sotia mea pentru cuvintele rele pe care i le-am spus de-a lungul timpului. Am avut un timp minunat cu fiica mea acasa, sambata seara. Prin harul Lui, am vazut o parte a planului perfect al lui Dumnezeu. Am transmis un mesaj de confirmare/incurajare din partea Domnului pentru doua persoane. Am fost incurajat si ridicat in mod deoasebit.

Motoc Mircea – Oradea – In aceste zile am vazut ungerea Domnului peste adunare, si in mod special peste fratele Demeter. De asemenea am vazut ca este posibil ca fratii de diferite confesiuni se pot aduna impreuna, pot sa cante impreuna, se pot ruga impreuna la un singur Dumnezeu adevarat. Am vazut lucrarea Duhului Sfant si multe persoane vindecate prin credinta. Ma bucur ca fratii strajeri cred in puterea Duhului Sfant, in vorbirea in alte limbi, vindecari, prorociri, si in primul rand vindecarea inimii, a sufletului. Dumnezeu sa binecuvanteze pe Strajeri si niciodata sa nu abandonati sau sa renuntati!

Pop Lidia – Oradea – Domnul aici m-a improspatat cu o noua ungere in Cuvant, in cantare si rugaciune. El mi-a vindecat urechile si m-a chemat la sfintire traita.

Weber Klara-Csilla – Oradea – Aici am primit mai multa incredere sa Il iubesc pe Isus. Cred ca am fost eliberata. Dumnezeu mi-a vorbit direct prin prorocie si mi-a spus ca va lucra cu mine.

Herman Daniela – Oradea – Dumnezeu mi-a luminat mintea sa vad clar ce trebuie sa fac la locul de munca (la scoala) ca sa nu mint privitor la proiectele didactice. Am venit si la aceasta conferinta chiar daca impotrivirea a fost suficient de mare. Pentru ca la conferinte similare, in urma lor, Dumnezeu i-a creat rotule fiului meu Ami (la 10 ani la un genunchi si la 11 ani la celalalt). Am venit pentru ca anul rtecut mama mea de 76 de ani era imobilizata la pat in urma unei operatii de pancreatita acuta si semipareza stanga , dar putea sa mearga inainte de pancreatita. Cand am venit la conferinta de post si rugaciune, am lasat-o in pat cu scutec. Se putea doar ridica in sezut in pat, si atat. La pranz cand m-am dus sa ii dau de mancare, mama mea umbla cu bastonul in casa, iar scutecul era curat asezat pe pat. Am intrebat-o cine a ajutat-o si mi-a spus ca s-a ridicat SINGURA. Am deschis fereastra si am strigat: SLAVA DOMNULUI! Acum mama mea merge singura si pe strada.

Enoiu Andreia – Oradea – In aceste zile am fost cercetata profund de Domnul. El mi-a intarit credinta si mi-a dat vindecare (aveam un nod in gat din cauza unei raceli). Am primit putere de a ma cai si de a ierta. Am simtit bucuria Domnului si dorinta de a citi Scriptura cu pasiune. Si eu sunt strajer. Aleluia!

Lucaci Dumitru – Oradea – Aici am inteles Bunatatea lui Dumnezeu pe care El ne cere sa o traim si sa o punem in aplicare. Viata mea a fost umpluta de Cuvant si rugaciune. Am constientizat ca Dumnezeu imi cere devotament sa merg inainte in ascultare de El ca sa ajung la desavarsire.

Lucaci Domnica – Oradea – In aceste zile de conferinta am experimentat eliberare, umplerea cu Duhul Sfant, darul vorbirii in alte limbi, vindecare in trup. Am primit o dorinta puternica de a sta mai mult in Cuvant precum si sa Il cunosc tot mai mult pe Domnul, Bunatatea si Dragostea Lui. Vreau ca in mine sa am hesed si emed ale Domnului, sa le dau altora, in special copiilor mei, sotului meu si celor din biserica mea.

Szondi Alex- Oradea – In aceste zile am aflat tinta lucrarii si miscarii strajerilor din Romania, mi-am gasit locul si statutul meu in Isus Cristos Domnul. El mi-a descoperit taina si scopul pentru care am fost creat, calea pe care trebuie sa Il urmez pentru a ajunge la desavarsire. Si eu sunt strajer.

Szondi Maria – Oradea – Domnul mi-a luminat mintea, mi-a aratat ca tinta vietii mele este desavarsirea in viata de credinta. Am vazut cum Domnul Isus ne-a dat fiecaruia dintre noi cei prezenti la conferinta, un ghiocel, adica ne-a daruit gingasia Lui.

Patrascu Alina – Oradea – Lucrul cel mai minunat care s-a perecut la conferinta este ca Duhul lui Dumnezeu m-a constientizat ca eu nu mai trebuie sa fiu propria frana in lucrarea Lui in viata mea. M-am rededicat Lui cu toata fiinta mea. Am luat hotararea sa nu ma mai joc cu pacatul, sa Il iau in serios pe Dumnezeu, asa cum El este serios. Sunt un strajer si voi veghea sa fac voia Lui in viata mea.Amin. Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta lucrare si cred cu toata fiinta ca aceasta este trezirea pentru care ne rugam si ma bucur ca fac parte din ea.

Vasadi Attila – Oradea – In aceste zile am trait o lucrare de eliberare prin Cuvantul lui Dumnezeu. El a facut o lucrare profunda in inima mea prin lauda si inchinare. M-am simtit foarte cercetat de Dumnezeu si pot spune ca viata mea spirituala a crescut enorm de cand fac parte din miscarea strajerilor. Ma bucur enorm sa stiu ca ceea ce se intampla in aceasta miscare este cat se poate de real, Cuvantul lui Dumnezeu este viu si lucreaza.

Tudorache Daniela – Oradea – Desi in ultimii 7 ani viata mea nu a mai fost fara cunostinta lui Dumnezeu, in aceste zile, credinta mea a crescut atat incat cred ca nu mai trebuie sa fac compromis cu pacatul; cred ca am nevoie de sfintenie in viata mea, in relatia mea cu Dumnezeu; cred ca este posibila o viata de sfintenie.

Lucaciu Lidia – Oradea – Aici Domnul mi-a dat eliberare pe plan spiritual, a creat in inima mea dorinta de a ierta si a iubi, mi-a dat pasiune pentru o relatie intima cu Dumnezeu, m-a constientizat de respectul pe care trebuie sa il dau autoritatilor. Particip de mai mult timp la conferintele strajerilor si totdeauna simt deplin ca ma apropii tot mai mult de Dumnezeu in timpul desfasurarii lor.

Daragiu Daniel – Oradea – La conferinta aceasta, Dumnezeu mi-a dat siguranta ca nu sunt singur. El mi-a dat puterea de a nu renunta chiar daca astfel de ganduri m-au incercat. Faptul ca El este si va fi langa mine, imi da increderea de a merge mai departe in procesul desavarsirii. Chiar daca am cazut de multe ori, El m-a ridicat din nou. Slavit sa Ii fie Numele Lui in veci. Amin. Sunt strajer.

Szeles Emilia – Oradea – Aceasta conferinta m-a ajutat sa cred din toata inima mea in desavarsire, in faptul ca se poate trai o viata sfanta zi de zi. Se poate sa semanam tot mai mult cu Tatal Ceresc.

Gavris Valeriu – Oradea – In aceste zile Domnul m-a invatat cum sa cresc in plinatatea Duhului Sfant, ce inseamna sa am bunatate in loc de rautate, si sa ma rog mai mult.

Ciuciu Stefania – Oradea – Am primit noi revelatii din Cuvant. Am primit de la Domnul eliberare in duhul si in trupul meu, putere pentru a face lucrarea la care El m-a chemat.

Coras Simion-Isaia – Oradea – Dumnezeu m-a luminat ca grupul de strajeri este preocupat de SFINTENIA lui Dumnezeu. „Fiti sfinti, caci Eu sunt sfant.” Cu cat stau mai mult in Scriptura, cu atat Dumnezeu imi sfinteste viata mai mult. Vreau sa am o partasie mai mare cu Dumnezeul meu, sa petrec mai mult timp in intimitate cu El. Intimitatea cu Domnul ma face sa Il duc pe Isus in societate. Am luat aminte la aceasta: „Niciodata, niciodata, niciodata sa nu renunti!” Vreau sa particip la maratonul sfinteniei si tinta mea este sa ajung la capat. Cu ajutorul Sfintei Treimi voi ajunge la desavarsire.

Sipos Ileana – Oradea – Ma simt curata, spalata de apa Cuvantului, reintregita, patrunsa de iubirea nemarginita a lui Dumnezeu. Am experimentat iertare si indemn pentru a continua sa merg pe drumul cel ingust. Simt o noua foamete pentru Cuvant. Am descoperit o noua dimensiune a chemarii. Am o noua intelegere a unitatii Trupului pe care am experimentat-o aici si multumesc Domnului pentru ea.

Barburisca Viorica – Oradea – In aceasta ultima dimineata a conferintei am simtit prezenta Duhului Sfant in inima mea, in sufletul meu. Am simtit cum Domnul Isus Cristos a fost prezent aici cu noi. Ii multumesc pentru dragostea Lui, pentru ca mi-a deschis ochii si sufletul si mi-a aratat Calea spre El. Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti.

Orgovan Viorica – Oradea – Domnul Dumnezeu mi-a luminat mintea cu rabdare si ma bucur ca am ascultat Cuvantul Lui Dumnezeu Tatal si al lui Isus. El mi-a curatat inima si am pace. Multumesc ca am ascultat predica si ma simt mai bine.

Chichinejdi Ionel – Oradea – Dumnezeu mi-a atins inima provocandu-ma: sa stau mai mult la dispozitia Lui in orice lucrare buna, provocand si pe altii la intalniri de rugaciune si post; la sfintenie, apropiere de El. Domnul m-a vindecat, m-a eliberat, m-a provocat.

Trutia Petru – Oradea – La aceasta conferinta Dumnezeu m-a asigurat ca de acum inainte pe tot drumul ce il am de parcurs, trebuie sa caut sa ma sfintesc, sa ajung la desavarsire, dupa cum si El este desavarsit. M-am intarit in credinta.

Trutia Carmen – Oradea – Dumnezeu S-a atins de inima mea, incurajandu-ma ca merita sa imi dau viata in totalitate Lui – sa imi predau toate locasurile inimii mele pentru a fi transformata dupa chipul si asemanara Lui, prin timpul meu de partasie zilnica mai intensa, prin a citi mai mult Cuvantul, prin meditatie si aplicarea in viata a celor invatate, ca sa fiu o adevarata fiica de Dumnezeu.

Vasarhelyi Sebastian Ilie – Oradea – Domnul m-a constientizat prin Duhul Sfant de unele pacate pe care eu nu le consideram asa. Dupa o perioada lunga de timp in care ma chinuiam sa postesc, aici am reusit postul Esterei de 3 zile. La fiecare conferinta sunt inviorat, incurajat, ridicat.

Pater Ovidiu – Oradea – Cel mai frumos lucru este ca m-am intalnit cu Domnul in timpul acestei conferinte si El S-a apropiat de mine, pacatosul, m-a intarit, m-a mangaiat, m-a umplut cu bunatatile Lui cele mari si scumpe.

Chira Marieta – Oradea – Dumnezeu a lucrat in viata mea in fiecare clipa, nu numai in aceste trei zile, m-a vindecat atat fizic cat si spiritual. Aici El m-a eliberat in totalitate, m-a zidit spiritual.

Vlas Simona – Oradea – In aceste zile Domnul mi-a daruit umplerea cu Duhul Sfant, dragostea, pace, bucurie, eliberare. Prin Cuvantul Sau el m-a prelucrat si m-a transformat, reinnoindu-mi mintea. De asemenea am primit ungere si am experimentat revarsarea slavei Sale.

Drimbe Ela – Oradea – La aceasta conferinta Domnul mi-a vindecat trupul, sufletul si relatiile mele.

Roman Maria – Oradea – Aici am primit de la Domnul pace, bucurie, credinta ca voi primi botezul cu Duhul Sfant, putere in lupta cu vrajmasul. Am avut o intelegere mai clara a Cuvantului. Domnul mi-a dat vindecarea instant a gatului meu

Faur Ana – Oradea – Aici am fost zidita sufleteste, vindecata si am invatat despre trairea in credinta.

Rosie Maria – Mierag – Aici la conferinta, eu am simtit lucrarea Duhului Sfant. In prezenta Duhului Sfant am primit inviorare, vindecare, eliberare. Am venit ca sa Il laud pe Domnul pentru dragostea care mi-a dovedit-o si pentru ca m-a salvat. Ii multumesc caci s-a ingrijit de sufletul meu, trupul meu, familia mea. Il iubesc pe domnul din toata inima mai mult ca oricand.

Haidu Greta – Mierag – Am venti aici din dorinta de a fi cu fratii mei la partasie. Domnul mi-a dat harul sa am vedenii si la rugaciunea fratelui Razvan Mihailescu am primit vindecarea tiroidei mele, simtind o placa atingandu-se de pieptul meu. Am spus : „Primesc, Doamne!”. Multumesc Domnului ca mi-a dat putere sa intru in grupul Strajerii.

Vasarhelyi Minodora – Sarsig Chislag – Dumenzeu m-a ajutat sa iert o persoana care m-a suparat. Totusi problemele mele spirituale nu s-au rezolvat in totalitate, dar cred ca se vor rezolva. Dumnezeu m-a invatat sa ard de pasiune pentru El in fiecare zi.

Avram Florica – Tinca – In urma cu 27 de ani am fost diagnosticata cu o boala – scerodermie – careia medicii nu i-au gasit tratamentul. Aici am simtit cum Dumnezeu a indepartat aceasta boala. El a lucrat deoarece vineri nu am mai luat pastilele pe care pana joi le luasem din cauza durerilor. Aici am crezut ca este singura mea sansa, stiind ca Dumnezeu rasplateste celor care Il cred pe Cuvant. Dumnezeu mi-a spus sa nu renunt niciodata. Da, in El am toata increderea si El imi da aceasta putere. Cu ani in urma Dumnezeu mi-a vorbit despre o trezire in Romania. Acum vad cu ochii mei ca ceea ce a spus El se implineste. Slava Lui in veci!

Purtan Eleazar – Tinca – Dumnezeu mi-a vorbit si mi-a descoperit anumite lucruri care nu erau conturate bine in inima si in mintea mea. El m-a luminat si mi-a aratat cum sa vorbesc si cum sa ma comport cu cei din jurul meu. Domnul mi-a vorbit prin orice Cuvant rostit la aceasta conferinta, chiar si prin cantari, si mi-a amintit ca ma iubeste si ca are grija de mine in continuare.

Popa Maria – Cheresig – Domnul mi-a trezit nevoia de responsabilitate in lucrarea lui Dumnezeu; dragoste in relatiile cu vrajmasii; rededicare pe un plan superior in slujirea Domnului; toate acestea in supunere totala fata de El.

Farcut Lucia – Burda-Budureasa – La aceasta conferinta mi-a crescut dorinta de a-L iubi pe Domnul Isus Cristos, de a-L urma, de a-I semana tot mai mult.

Suiugan Viorica – Marginea – Am experimentat aici o ungere divina deosebita, o bucurie nespusa, o pace launtrica ce o da doar Isus.

Lucaciu Teofil – Chiraleu – Multumesc Domnului ca mi-a vorbit personal in aceasta conferinta. Sa stiti ca aceasta lucrare pe care ati inceput-o, este dupa voia Sa, si doresc ca El sa faca o trezire spirituala in Romania.

Goina Ioan – Avram Iancu – Domnul S-a atins de mine si mi-a vindecat trupul si sufletul.

Buda Monica Lucia – Cosdeni – Invat sa ascult vocea Domnului. In mine continua procesul schimbarii. Din nou am fost coplesita de dragostea si frumusetea Domnului meu. E altfel! E ceva foarte special! E unic! E lucrarea Marelui nostru Dumnezeu! Slava lui Dumnezeu, lui Isus si Duhului Sfant! Amin.

Fantana Stela – Mintia – In aceasta conferinta am invatat ce este bunatatea si sfintirea. Va iubesc si multumesc Domnului ca prin bunatatea si marea lui indurare v-am gasit si v-am cunoscut. Doresc sa fac parte si eu din grupul Strajerii.

Trif Florin Nicolaie – Caciulia Mare – Aici Isus m-a umplut de bucurie si pace si cred ca El va binecuvanta viata mea. Si eu sunt un strajer.

Moraru Adrian – Giarmata – Am venit pentru ca am vrut sa vad cu ochii mei lucrarea care a creat valuri si controverse. Slava lui Dumnezeu, o gasesc foarte buna. Dumenzeu mi-a spus inca o data ca am nevoie de un foc divin in inima. O noua pasiune. O reinnoire a chemarii. Am avut o participare scurta la aceasta conferinta. Momentan nu pot vorbi de o atingere deosebita. Totusi sunt in asteptare. Ma rog ca Dumenzeu sa aprinda un foc in inima mea si apoi sa il pot raspandi.

Nutas Gheorghe – Nojorid – Am simtit prezenta Domnului in inima mea si am ramas uimit de lucrarea reala a Duhului Sfant care nu se uita la imbracamintea omului. Am hotarat sa imi schimb viata, nu numai portul hainei.

Crisan Adi – Nojorid – Am facut aici o rededicare totala a vietii mele pentru Dumnezeul lui Avraam, Isaac si Iacov. Am primit o binecuvantare peste relatiile din familie. A inceput sa lucreze in mine un dar pe care l-am primit mai demult.

Puscas Ana – Cihei – Dumezeu mi-a vorbit in chip minunat. El a lucrat la schimbarea vietii mele. Am hotarat sa traiesc pentru Dumnezeu.

Stretea Eleonora Georgeta – Beius – Mi-am dorit foarte mult sa ajung la aceasta conferinta, caci aici primesc putere, viata ca sa merg mai departe. Am avut o apropiere mult mai mare de Dumnezeu, am putut intra in Sfanta Sfintelor. M-am rugat ca Domnul sa vorbeasca, nu oamenii, si asa a fost! Imi doresc ca mai multi sa fie treziti si trimisi in lucrarea Sa, echipati pentru o misiune speciala chiar si cei cu functii de conducere. In ianuarie am venti singura la conferinta, acum suntem 4 si vom fi mai multi – prin credinta spun acest lucru. Dorinta mea este ca toti cei ce citesc aceste marturii sa fie cuprinsi de slava Domnului si sa Ii inalte un gand de lauda lui Dumnezeu, si o rugaciune pentru toti acei ce sunt strajeri pe zidurile Romaniei, pentru toti cei ce stau in spartura pentru semenii lor, ca dragostea Sa sa se simta pretutindeni. Vreau sa fiu la dispozitia Domnului in orice timp si vreme. Am primit mesajul de la Domnul ca nimic nu ma va birui atata timp cat voi lucra pentru El si voi fi la dispozitia Lui, vo fi in El. „Cuvinte pline de farmec” se vor spuen despre ceea ce va urma sa fac, caci Domnul ma va folosi pentru El. Vreau sa ma dedic in totalitate si sa lucrez la maxim pentru El. Vreau sa fiu o jerfa vie, sa arda in vesnicie pentru El si lucrarea Lui. Voi birui, caci Domnul este cu mine, voi avea izbanda in orice lucru, orice daramatura va fi zidita din nou. Voi ajuta pe orice suflet, voi striga la Dumnezeu pentru el ca sa fie ridicat din nou si pus intr-o slujba speciala, aceasta imi este menirea. Ma rog ca toti slujitorii Domnului sa fie ridicati din nou, treziti, si motivati pentru o slujire sfanta.

Dejeu Marcel – Romania – In aceasta saptamana Dumnezeu m-a eliberat de multe duhuri necurate. Am simtit iertarea lui Isus si am fost binecuvantat de El, am fost mangaiat de Duhul Sfant

No Response to “Marturii ale participantilor la Conferinta de post si rugaciune Baile Felix – 10 – 12 Decembrie 2010”

Leave a Comment